Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Notícies > Contingut
La decoració interior ondulant: panells d'alumini de fusta Dec 01, 2017

9.jpg

Nombrosos panells d'alumini d'acer ondulats que envolten tot l'interior d'un centre de barri de Xangai porten a la comunitat local i creen un ambient càlid i sincer.

El projecte Wutopia Lab, anomenat Bosc subterrani, està dissenyat com l'última part del club comunitari Onepark Gubei, que ja ha completat altres espais com l'aptitud física, el ioga, l'spa, la piscina, el cafè i el parc infantil.


10.jpg


El desenvolupador volia crear un espai més "socialitzat", centrat en com utilitzar els edificis com a eina, activar el significat dels centres comunitaris sota la condició d'interns interns restrictius i promoure encara més la comunicació dels barris


1.JPG


L'edifici de dos pisos, que abasta un total d'espai de 1.000 metres quadrats, consta de sala de conferències, sala de lectura, biblioteca infantil, galeria i sala audiovisual. Situat a Onepark Gubei, un districte residencial de gamma alta i un lloc fecund a Xangai, els visitants entren a l'edifici amb una gran escala de fusta coberta que també es pot utilitzar com a espai públic per seleccionar i fer una ullada ràpida als llibres.

7.jpg


Els arquitectes volien crear la idea de la lliure lectura i l'escena artística a tot l'espai interior. Es va encarregar de redissenyar el projecte que ja havia començat la construcció. En la implementació específica, els arquitectes utilitzen la forma més econòmica i econòmica d'intervenir en els canvis de disseny.

Sense canviar l'estructura original, zonificació, normes i altres bases de disseny del cas, tot l'entorn espacial completa la seva renéixer. A la planta d'entrada (planta superior), el panell d'alumini de fusta de curvatura suaument s'aixeca i cau, els canelobres de núvols s'apropen a través del lloc, com si el verd del pati fos convidat a l'interior i refinat a formar un espai lliure de bosc. Els residents de la comunitat poden treure la màscara en la vida social i tenir una comunicació relaxada aquí amb una alegria del festival. 6.jpg

"Com que les persones necessiten ser enfonsades, els arquitectes utilitzen una gran superfície de color negre per reduir el grau d'activitat, i fan servir el negre i la llum per crear un espai més privat i meditatiu tant a les ales com al bany", va afegir els arquitectes .

Els arquitectes volien crear l'ambient més misteriós del bany dins de tota la comunitat. El centre del barri va arribar a la visió de l'arquitecte de la comunicació i el pensament gratuïts.

3.jpg


5.jpg